monique in den boschMonique in den Bosch StudiobyMo

Monique in den Bosch

“Mijn fascinatie voor stoffen, kleuren en materialen begon al vroeg. Mijn eerste vakantiegeld verdiende ik – hoe kan het ook anders – in een kledingzaak. Naast het werk in deze winkel volgde ik de driejarige opleiding Detex (stoffen, materialen, retail kennis).

Daarna volgde ik de Bob Molenaar Mode Academie in Amsterdam en diverse styling cursussen bij Dyanne Beekman. Via een training van Mirielle Heidweiler heb ik veel ervaring met stijlinvloeden opgedaan en op de Stylingsgguide Academy leerde ik alles over styling en kleuradvies. 

Kledingexpert

“Door mijn jarenlange ervaring als etaleur/visual merchandiser bij een groot internationaal modehuis mag ik mezelf kledingexpert noemen. Maar… mensen aankleden  -in plaats van etelagepoppen- is zoveel leuker! Mijn voelsprieten voor kleur en kleding  komen daarbij goed van pas, en vormen een welkome aanvulling voor mijn klanten.

Zo begeleidde ik groepen uit diverse landen tijdens de laatste editie van de Mode Biënnale Arnhem (MoBA); bijzonder om kleding van internationaal bekende ontwerpers ‘in het echt’ te zien en er over te mogen en kunnen vertellen.”

 

Er krachtig en stijlvol uitzien

“Ook als je lichaam er niet uitziet zoals dat van de dames en heren in de modebladen kun je er prachtig én krachtig uitzien. Soms weet je gewoon niet (meer) wat jou goed staat. Ik help je graag om jou een podium te geven.

Het is mijn missie om jou vol zelfvertrouwen voor je kledingkast te laten staan; zo hoef je niet te twijfelen of je ‘s ochtends een goede outfit aantrekt. En dat scheelt veel tijd en stress.”

Ontdek samen met mij de parels in je kast… én in jezelf

“Door het persoonlijke contact en de wetenschap dat je met een deskundige hand écht het verschil kunt maken (en vaak zit dat in kleine details) zijn mijn kledingsessies ook voor mij een feestje.”

Duurzaamheid en Recycling

“Duurzaam met kleding omgaan vind ik belangrijk. We zouden onszelf wat meer bewust moeten zijn van de vervuilende rol van de kledingindustrie en onze eigen ecologische voetprint. Daarom let ik er tijdens het personal shoppen op dat nieuw aangeschafte kleding niet alleen vaak te dragen, maar ook te combineren is met hetgeen klanten al in de kast hebben. Want verspilling is zonde –niet alleen van geld maar ook vanwege het milieu.

Bovendien: goed op elkaar afgestemde kleding doet écht iets voor jou, en geeft rust in je hoofd.”

Buy Less, Choose Well!

Studio by MO Monique in den Bosch

 

 

Met vriendelijke groet,
Monique in den Bosch

 

Wat anderen zeggen…

“Ik word er blij van als ik anderen kan laten stralen. Als ik zie dat mijn klant staat te ‘shinen‘ voor de spiegel geeft me dat een enorm trots gevoel. Regelmatig krijg ik te horen hoe blij mensen zijn met mijn advies. En dáár straal ik dan weer van!”

Monique is een geweldig kado aan jezelf.
(Marrit S.)

Monique is een vakvrouw met een pure kijk op de mens en daarna de kleding.
(Geraldine Caraballo, Stylingguide Academy)

Een middag met Monique is het geld dubbel en dwars waard! Heel fijn en inspirerend.
(Astrid P.)

Dank je wel voor je hulp. De jurk was er al… de schoenen ook, maar je wist er door de juiste accessoires één geheel van te maken dat écht bij mij past. Super!!!
(Stella S.)

Monique is een topper in haar vak! Ze heeft kleding/stijladvies gegeven op onze verwendag aan 6 vrouwen. Ze geeft supertips en iedere vrouw verlaat haar met goede energie en zelfvertrouwen.
(Angelien van den Heuvel, voedingsdeskundige)

blog studiobymo kledingadvies

Blijf op de hoogte…

quote studiobymo
“Monique zorgt dat je mooi bent zoals je bent: Ze haalt jouw ‘eigen ik’ naar voren met jouw pluspunten. Dat geeft zelfvertrouwen met een mooie uitstraling.”Angelien van den Heuvel
quote studiobymo

Had ik zo’n kastsessie maar veel eerder gedaan! Ik heb met eigen ogen gezien dat combinaties zelden te gek zijn, en dat ik wat meer uit mijn ‘comfortzone’ mag stappen.”Elvi van Wijk

Studio By Mo logo 2019