+31 6 19 698 399 monique@studiobymo.nl

Monique in den BoschMonique in den Bosch StudiobyMo

Monique in den Bosch

Monique in den Bosch

Kledingexpert

Monique in den Bosch: “Mijn fascinatie voor stoffen, kleuren en ontwerpen begon al vroeg. Mijn eerste vakantiegeld verdiende ik –hoe kan het ook anders– als jongste verkoopster in een kledingzaak”.

“Ik volgde de Bob Molenaar Mode Academie in Amsterdam en een stylingcursus bij Dyanne Beekman. Via een stylingstraining van Mirielle Heidweiler heb ik veel ervaring over stijlinvloeden opgedaan. Op de Stylingguide Academy heb ik veel geleerd over styling en kleuradvies. Door jarenlange ervaring in de dagelijkse praktijk als etaleur/visual merchandiser bij een groot modehuis mag ik mezelf een kledingexpert noemen. En… klanten aankleden is zoveel leuker en fijner om te doen dan een etalagepop.”

Er prachtig uitzien

“Ook als je lijf er niet uitziet zoals dat van de dames en heren in de modebladen, kun je er prachtig uitzien. Soms weet je gewoonweg niet wat jou goed staat. ik help je er graag bij om de beste versie uit jezelf te halen. Het is mijn missie om jou vol zelfvertrouwen op pad te laten gaan. je hoeft niet meer te twijfelen of iets je wel goed staat”.

“Door het persoonlijke contact en de wetenschap dat je met een deskundige hand écht het verschil kunt maken, zijn de kledingsessies ook voor mij een feestje”.

Duurzaamheid en recycling

“Duurzaamheid vind ik ook belangrijk. We zouden onszelf allemaal wat meer bewust moeten zijn van de vervuilende rol van de kledingindustrie.
Daarom vind ik het belangrijk tijdens het personal shoppen ook te letten op hoe vaak je dat kledingstuk gaat dragen en hoe je het combineert met de kleding die je al hebt. Want verspilling is zonde. Niet alleen zonde van het geld maar ook vanwege het milieu.

Bij een aantal grote ketens maken ze gebruik van een recycling concept. Als je daar oude kleding of lappen inlevert krijg je een kortingsbon. Daar maak ik vaak met klanten gebruik van”.

Monique in den Bosch StudiobyMo

Met vriendelijke groet,
Monique in den Bosch

Wat anderen zeggen…

Ik word er zo blij van als ik anderen kan laten stralen. Als ik zie dat ze staan te ‘shinen’ in de spiegel, geeft me dat een enorm trots gevoel. Regelmatig krijg ik van klanten te horen hoe blij ze met mijn advies zijn. En daar straal ik dan weer van.

Monique is een geweldig kado aan jezelf
(Marrit S.)

Monique is een vakvrouw met een pure kijk op de mens en daarna de kleding.

(Geraldine Caraballo, Stylingguide Academy)

De middag met Monique is het geld dubbel en dwars waard heel fijn en inspirerend.
(Astrid P.)

Dank je wel voor je hulp. De jurk was er al …. de schoenen ook, maar je wist er door de juiste accessoires en geheel van te maken wat echt bij mij past. Super!!!
(Stella S.)

Monique is een topper in haar vak! Zij heeft kleding/stijladvies gegeven op onze verwendag aan 6 vrouwen. Ze geeft super tips en iedere vrouw verlaat haar met goede energie en zelfvertrouwen.

(Angelien van den Heuvel, voedingsdeskundige)

 

blog studiobymo kledingadvies

Blijf op de hoogte…

quote studiobymo
“Monique zorgt dat je mooi bent zoals je bent: Ze haalt jouw ‘eigen ik’ naar voren met jouw pluspunten. Dat geeft zelfvertrouwen met een mooie uitstraling.”Angelien van den Heuvel
quote studiobymo

Had ik zo’n kastsessie maar veel eerder gedaan! Ik heb met eigen ogen gezien dat combinaties zelden te gek zijn, en dat ik wat meer uit mijn ‘comfortzone’ mag stappen.”Elvi van Wijk

Naar de shop

  • Unieke vintage sieraden
  • Armbanden van Girl named Sue
  • Sieraden van Atelier Sud

→ Naar de webwinkelshopbymo btn