Tips & Inspiratie

van StudioByMo
AndBloom en Monique in den Bosch

AndBloom en Monique in den Bosch

AndBloom   Monique on 29/07/2020 by AndBloom A portrait of a lovely lady Monique. We met for the first time at the AndBloom event in January. Her cheerfulness and openness, wrapped in a creative package, felt like a warm blanket. I’m glad she stood in front of my...

read more
X-Mas Pop Up Store StudioByMo

X-Mas Pop Up Store StudioByMo

Kom je ook naar de X-Mas Pop Up Store van StudioByMo 9 december? Een hapje en een drankje staan klaar op deze unieke locatie. Vondelstraat 38 Nijmegen

read more
Kledingstijladvies: Mix & Match By Mo

Kledingstijladvies: Mix & Match By Mo

Kledingstijladvies Zelf ben ik onlangs gaan "winkelen" in mijn eigen kast. Om je te inspireren heb ik een lievelingsitem (een jas/jurk van Humanoid) op 5 verschillende manieren gecombineerd. 1. Dit zij een aantal van mijn favorieten schoenen, tasjes en kledingstukken....

read more
Mix & Matchen met een Humanoid Jas/Jurk

Mix & Matchen met een Humanoid Jas/Jurk

stijladvies nijmegen 4. De Jas/Jurk van Humanoid is gecombineerd met een panty van Marc Marcs (deze is nog steeds in de collectie) en een geborduurde clutch van Zara. De zwarte leren laarsjes zijn van Kupuri. 5. De blauwe kanten top van outfit 3 heb ik nu op mijn...

read more
Buy Less, Choose Well.

Buy Less, Choose Well.

Buy less choose well De quote "Buy Less, Choose Well" vind ik zelf heel erg van nu. In het kader van duurzaamheid, bewustwording voor wat je al hebt en bij aanschaf van een nieuw kledingstuk bedenken "Hoe vaak ga ik dit dragen" is dit iets waar je zelf een kleine...

read more
blog studiobymo kledingadvies

Blijf op de hoogte…

quote studiobymo
“Monique zorgt dat je mooi bent zoals je bent: Ze haalt jouw ‘eigen ik’ naar voren met jouw pluspunten. Dat geeft zelfvertrouwen met een mooie uitstraling.”Angelien van den Heuvel
quote studiobymo

Had ik zo’n kastsessie maar veel eerder gedaan! Ik heb met eigen ogen gezien dat combinaties zelden te gek zijn, en dat ik wat meer uit mijn ‘comfortzone’ mag stappen.”Elvi van Wijk

Studio By Mo logo 2019