+31 6 19 698 399 monique@studiobymo.nl

Tips & Inspiratie

van StudioByMo

Kledingstijladvies: Mix & Match By Mo

Kledingstijladvies Zelf ben ik onlangs gaan "winkelen" in mijn eigen kast. Om je te inspireren heb ik een lievelingsitem (een jas/jurk van Humanoid) op 5 verschillende manieren gecombineerd. 1. Dit zij een aantal van mijn favorieten schoenen, tasjes en kledingstukken....

Lees meer

Mix & Matchen met een Humanoid Jas/Jurk

stijladvies nijmegen 4. De Jas/Jurk van Humanoid is gecombineerd met een panty van Marc Marcs (deze is nog steeds in de collectie) en een geborduurde clutch van Zara. De zwarte leren laarsjes zijn van Kupuri. 5. De blauwe kanten top van outfit 3 heb ik nu op mijn...

Lees meer

Buy Less, Choose Well.

Buy less choose well De quote "Buy Less, Choose Well" vind ik zelf heel erg van nu. In het kader van duurzaamheid, bewustwording voor wat je al hebt en bij aanschaf van een nieuw kledingstuk bedenken "Hoe vaak ga ik dit dragen" is dit iets waar je zelf een kleine...

Lees meer

Expositie Jan Taminiau in Centraal Museum Utrecht

Jan Taminiau heeft van 21 april tot en met 26 augustus 2018 de expositie Reflections in het Centraal Museum in Utrecht. Je kent hem vast van de prachtige koningsblauwe cape de hij voor Koningin Maxima heeft gemaakt tijdens de kroning van Koning Alexander. Het Centraal...

Lees meer
blog studiobymo kledingadvies

Blijf op de hoogte…

quote studiobymo
“Monique zorgt dat je mooi bent zoals je bent: Ze haalt jouw ‘eigen ik’ naar voren met jouw pluspunten. Dat geeft zelfvertrouwen met een mooie uitstraling.”Angelien van den Heuvel
quote studiobymo

Had ik zo’n kastsessie maar veel eerder gedaan! Ik heb met eigen ogen gezien dat combinaties zelden te gek zijn, en dat ik wat meer uit mijn ‘comfortzone’ mag stappen.”Elvi van Wijk

Naar de shop

  • Unieke vintage sieraden
  • Armbanden van Girl named Sue
  • Sieraden van Atelier Sud

→ Naar de webwinkelshopbymo btn