+31 6 19 698 399 monique@studiobymo.nl

Tips & Inspiratie

van StudioByMo

Dress to Express

Ontdek de parels in je kast We zijn niet op de wereld om onszelf verborgen te houden, in de zin dat je je mooie bijzondere eigenschappen niet laat zien. En dat is wat veel mensen doen. Ze denken dat ze er niet toe doen, of niet mooi genoeg zijn. Dat is zo jammer als...

read more

Kledingstijladvies: Mix & Match By Mo

Kledingstijladvies Zelf ben ik onlangs gaan "winkelen" in mijn eigen kast. Om je te inspireren heb ik een lievelingsitem (een jas/jurk van Humanoid) op 5 verschillende manieren gecombineerd. 1. Dit zij een aantal van mijn favorieten schoenen, tasjes en kledingstukken....

read more

Mix & Matchen met een Humanoid Jas/Jurk

stijladvies nijmegen 4. De Jas/Jurk van Humanoid is gecombineerd met een panty van Marc Marcs (deze is nog steeds in de collectie) en een geborduurde clutch van Zara. De zwarte leren laarsjes zijn van Kupuri. 5. De blauwe kanten top van outfit 3 heb ik nu op mijn...

read more

Buy Less, Choose Well.

Buy less choose well De quote "Buy Less, Choose Well" vind ik zelf heel erg van nu. In het kader van duurzaamheid, bewustwording voor wat je al hebt en bij aanschaf van een nieuw kledingstuk bedenken "Hoe vaak ga ik dit dragen" is dit iets waar je zelf een kleine...

read more
blog studiobymo kledingadvies

Blijf op de hoogte…

quote studiobymo
“Monique zorgt dat je mooi bent zoals je bent: Ze haalt jouw ‘eigen ik’ naar voren met jouw pluspunten. Dat geeft zelfvertrouwen met een mooie uitstraling.”Angelien van den Heuvel
quote studiobymo

Had ik zo’n kastsessie maar veel eerder gedaan! Ik heb met eigen ogen gezien dat combinaties zelden te gek zijn, en dat ik wat meer uit mijn ‘comfortzone’ mag stappen.”Elvi van Wijk

Naar de shop

  • Unieke vintage sieraden
  • Armbanden van Girl named Sue
  • Sieraden van Atelier Sud

→ Naar de webwinkelshopbymo btn