+31 6 19 698 399 monique@studiobymo.nl

Ontdek de parels in je kast

We zijn niet op de wereld om onszelf verborgen te houden, in de zin dat je je mooie bijzondere eigenschappen niet laat zien. En dat is wat veel mensen doen. Ze denken dat ze er niet toe doen, of niet mooi genoeg zijn. Dat is zo jammer als wat, want iedereen doet ertoe en iedereen mag er zijn. Dus wat we deze dag gaan doen, is kijken wat jij in de kast hebt en wat getoond mag worden. Zowel letterlijk als figuurlijk, want dat is belangrijk.

Je bent het waard

Wanneer je niet gelooft dat je er mag zijn, kan je aantrekken wat je wil, maar sla je de plank mis. Wanneer je gelooft dat je ertoe doet, ga je automatisch kiezen voor datgene wat bij je past. Dat is de bedoeling. Dan klopt buiten met binnen en kan niemand meer om je heen. Hoe mooi is dat?! Je zal mooie complimenten krijgen en stralen als nooit tevoren. Wil jij dat ook? Wil jij wel weten wat jou in de weg staat? Kom dan op 10 maart naar het atelier van kunstenares Ellis Schoonhoven. Daar hebben we een inspirerende plek om onszelf te zijn en te ontdekken wat we in de kast hebben.

Laat je verrassen

Wat je mee mag nemen, zijn een lievelings kledingstuk en een die je niet weg wil doen maar je nooit aantrekt. Aan het einde van de dag ben jij wijzer geworden. Zowel innerlijk als uiterlijk.

Informatie

Datum:  7 April 2019
Tijd: 10:00-16:00
Locatie: Atelier Ellis Schoonhoven, Postweg 50 Nijmegen
Prijs: €95 inclusief persoonlijk stylingadvies, kleuradvies, persoonlijk moodboard, alle materialen, goed verzorgde lunch, koffie/thee en een afsluitende borrel
Extra’s Gastspreker, Editha Gerdingh, auteur van ‘Geluk [t], Leef om te werken’.   Persoonlijke Goodybag met een speciaal voor dit event gemaakte illustratie.

Aanmelden via: monique@studiobymo.nl