‘Weervrouw’ Margot Ribberink is in in het kader van Nijmegen Green Capital 2018 gaan shoppen voor tweedehands kleding –mét StudiobyMo.

Margot gaat in de uitgezochte outfits het weerbericht presenteren voor Omroep Max en TV Gelderland. Het kiezen van de kleding was een echte “CHALLENGE” omdat alle kleding in één winkel gekocht moest worden, waarbij we moesten putten uit de kledingvoorraad van dát moment. De sessie vond plaats bij ‘Secondhand Rose’ in Nijmegen, waar we een aantal mooie sets hebben kunnen maken met het budget dat Margot ter beschikking had.

Margot Ribberink: “Voor het herfst- en winterseizoen ga ik waarschijnlijk op zoek naar nieuwe kledingcombinaties. Of Monique dan meegaat? Ik hoop het!”

“Werken met Monique was een feestje.”

Klimaatdeskundige Margot Ribberink, jarenlang weervrouw bij RTL –nu bij Omroep Max en TV Gelderland– is op verschillende manieren actief voor Green Capital Nijmegen. Meest in het oog vallend is misschien wel haar actie om het weerjournaal te presenteren in tweedehands kleding die Monique in den Bosch (StudiobyMo) mee hielp uitzoeken.

“Het werken met Monique was een feestje. Ze luisterde goed, gaf geweldige tips en liet me op een leuke, eigen manier zien welke kleding me flatteerde en wat juist heel charmant stond. Dat ben ik lang niet altijd zo gewend. Ik krijg heel veel positieve reacties op mijn kleding. Veel mensen geloven niet dat het tweedehands is. Voor het herfst- en winterseizoen ga ik waarschijnlijk op zoek naar nieuwe combinaties.
Of Monique dan meegaat? Ik hoop het!”

Margot Ribberink